• slider-image

Voor u begint met zoeken...

Staat de door u gewenste set niet tussen dit aanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de juiste set velgen voor onder uw auto! 

Kijk voor verdere aanbiedingen in onze shop op 2eHands.be:  

CBWheels - originelevelgen.be | 2dehands

Of kijk voor de complete voorraad in onze partnershop:

www.originelevelgen24.nl

Om u het beste van dienst te zijn en een aanbod op maat te maken stuur een e-mail naar:

cbwheels@telenet.be 

Waarom kiezen voor originelevelgen.be

Kiezen voor originelevelgen.be betekent dat u kiest voor:

Uitgebreid advies

Als geen ander beseffen wij dat een goed advies om te komen tot een geschikte en mooie set voor uw “heilige koe” zeer belangrijk is. Tenslotte koopt u geen pakje boter maar investeert u veelal een behoorlijk bedrag. Wij adviseren u dan ook graag.

Betrouwbare en originele producten

Een hoge klanttevredenheid, terugkerende klanten en mond-op-mond reclame is alleen te bereiken door ook datgene te leveren wat je aankondigt. Eerlijkheid duurt het langst.

Scherpe prijzen

Niet minder belangrijk; Naast een goed advies en een kwaliteitsproduct maakt een scherpe prijs het plaatje compleet en uniek.

  • Uitgebreid aanbod
  • Enkel originele velgen
  • Klantvriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Eerlijk advies

Populaire producten

Nieuwe producten

Testimonials

"Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij de aankoop van de velgen. Duidelijk iemand met kennis van zaken, niet opdringerig, steeds correct ! Levering perfect en zoals het hoort. Zeer tevreden ! "

E.C. uit België - zomerset 19 inch styling 401 BMW 3-serie

"De velgen zijn nog niet in gebruik, maar het nakomen van afspraken in het (aan)koopproces is ook positief om te melden!"

H. v. W. uit Zaltbommel (NL) – velgenset styling 434M BMW 5-serie

"Netjes en correct gehandeld. De nieuwe velgen werden netjes afgeleverd door CBWheels op de afgesproken tijd goed ingepakt en de originele wat ook in de advertentie stond. Later bleek de naafdoppen niet te passen en CBWheels konden deze niet leveren, contact gehad en terug gestuurd en geld werd meteen terug gestort. Perfect en betrouwbaar bedrijf."

G.vd.B. uit Aarle-Rixtel (NL) – velgenset styling 483M BMW 2 activetourer

BMW
Mini