Over originelevelgen.be

CBWheels met als handelsnaam originelevelgen.be is in juli 2015 ontstaan als doorstart van het bekende Fabrieksbanden.nl en heeft hier zijn jarenlange ervaring opgedaan. Onze passie is de in- en verkoop van originele fabrieksvelgen en complete wielsets van de BMW AG met de merken BMW, Mini en Rolls Royce.

CBWheels koopt rechtstreeks bij diverse fabrikanten en toeleveranciers in. Dit is de kracht van originelevelgen.be waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij putten uit een zeer grote voorraad van ca. 15.000 sets.

CBWheels beseft dat niet alleen een scherpe prijs leidt tot een hoge klanttevredenheid. Een goed en eerlijk advies in combinatie met het creëren en uitstralen van vertrouwen zijn voor ons minstens net zo belangrijk. Uit ervaring kunnen we spreken dat klanten graag terugkeren en er geen betere reclame is als mond-op-mondreclame.

Succes met het uitzoeken van uw gewenste set. Staat deze er niet tussen, aarzel niet om contact op te nemen, wij gaan graag en vrijblijvend op zoek naar uw droomset.

Het team van CBWheels,

Carlo, Ron, Janine 

BMW
Mini